maandag 20 mei 2019

Hoe Hou Ik Overzicht Over De Microsoft Role-Based Certificeringen?

Inleiding

De laatste maanden van 2018 en de eerste maanden van 2019 waren hectisch met het uitkomen van de vele nieuwe Microsoft Role-Based certificeringen en bijbehorende cursussen. Nu lijkt het op dat de stof eindelijk is gaan liggen.

Alleen de vraag blijft: Waar sta ik nu qua Microsoft certificeringen, waar wil ik heen en hoe ga ik er komen?


Zoek en gij zult vinden…

Klopt als een bus deze stelling. Alleen is het zo dat zelfs het internet niet altijd behulpzaam is om een goed en compleet overzicht te krijgen. Sterker nog, in dit geval durf ik zelfs te stellen dat het een fikse uitdaging is om te zien wat je nog aan examens moet doen om een bepaald Microsoft Role-Based certificaat te behalen.

Uiteraard is het eenvoudig wanneer je met een schone lei begint. Maar vele IT Pro’s hebben al een serieus aantal km’s op hen teller staan en vele ‘oude’ examens op zak. Dan wordt het een ander verhaal omdat sommige behaalde ‘oude’ examens het behalen van een Microsoft Role-Based certificaat tijdelijk sterk vereenvoudigen.

Maar welke ‘oude’ examens? En gedurende welke periode? En voor welke Microsoft Role-Based certificeringen zijn deze uitzonderingen van toepassing?


Vragen waarop Vijfhart het antwoord heeft

Met Vijfhart’s Microsoft Role-Based Certificeringsposter voor Azure, Microsoft 365 en AI/Big Data, zie je in één oogopslag waar je staat, waar je naar toe wilt en hoe er te komen. Alle uitzonderingen o.b.v. de ‘oude’ examens en de zogenaamde transitie-examens (inclusief hen THT data(!)), vindt je er in terug.

Kortom, geen gezoek meer, geen twijfels. Maar zekerheid! En meteen jouw eigen opleidingsplan maken, binnen een minuut!

Hier kun jij jouw Microsoft Role-Based certificeringsposter downloaden, na achterlating van jouw naam en e-mailadres.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten