dinsdag 7 mei 2019

M10979: LATER Met Pensioen En Krijgt OPVOLGER!!!

Inleiding

Zoals eerder aangegeven stuurt Microsoft per 30 juni 2019 een aantal niet Role-Based cursussen met pensioen, waaronder ook de M10979, An Introduction To Microsoft Azure For IT Professionals.

Alleen viel deze beslissing niet goed in de markt. Immers, M10979 is een veelgevraagde cursus. Hierdoor zou het zonde zijn deze cursus zo maar met pensioen te sturen.

Er is dus ook veel terugkoppeling geweest naar Microsoft met het dringende verzoek deze beslissing te heroverwegen. Zelf heb ik hiervoor contact gezocht met Microsoft, tot Redmond aan toe.


Leveren van feedback loont!

Inmiddels is bekend geworden dat Microsoft heeft geluisterd. Uiteraard ben ik niet de enigste die feedback heeft geleverd, er is vanuit meerdere hoeken en partijen soortgelijke feedback geleverd.

Hoe dan ook, het is niet voor niets geweest, want Microsoft heeft twee dingen toegezegd.


Aanpassingen

Ten eerste zal Microsoft M10979 pas per 30 september 2019 met pensioen sturen, oftewel 3 maanden later dan de oorspronkelijke datum. De finesse zit echter in de tweede toezegging!

Ten tweede zal Microsoft in datzelfde tijdsbestek een OPVOLGER voor M10979 uitbrengen, welke ook twee dagen zal duren en qua bereik en zwaarte veel zal lijken op M10979!

Kortom, een welkome aanpassing in het eerder aangekondigde beleid! Hoe de opvolger er uit gaat zien zal later gecommuniceerd worden.

Zodra ik meer weet, zal ik er een nieuwe posting voor publiceren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten