maandag 31 augustus 2020

Azure Fundamentals (AZ-900) TOTALE Rewrite In November 2020

Inleiding

Zoals wellicht bekend zou begin september de training Azure Fundamentals (AZ-900) geheel vernieuwd worden (rewrite). Hoewel deze actie doorgaat is de datum naar achteren geschoven. De planning staat nu op de eerste week van november 2020 (6 november).


Waarom?

Voor elke nieuwe training gebruikt Microsoft een JTA, Job Taks Analyses. Zo ook voor de rewrite van de AZ-900. Hieruit is naar voren gekomen dat er voor deze cursus meer hoofdonderwerpen (Object Domains) nodig zijn dan er momenteel het geval is.

Nu dekt de AZ-900 vier hoofdonderwerpen af, met de rewrite gaan dit er in totaal zes(!) worden. Hierbij zal het bijbehorende lesmateriaal (zowel voor de cursisten als voor de trainers) geheel herschreven worden. Logischerwijs zal ook het examen een rewrite krijgen om afgestemd te worden op de zes object domains.


En nu?

Wanneer je de AZ-900 cursus gaat doen en daarna het examen zorg dan dat beide data of voor de rewrite datum (+/- 6 november 2020) of er na vallen. Zodoende weet je zeker dat alles met elkaar in overeenstemming is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten