maandag 21 september 2020

Role-Based Certificeringsposter MET Side Letter!

Inleiding

Zoals bekend is Microsoft druk bezig met de uitrol en onderhoud van de Role-Based certificeringen en de bijbehorende cursussen. Door al deze drukte zou je haast de andere – ook zeer relevante – cursussen uit het oog verliezen.

Dit zijn de cursussen die zeer praktisch en pragmatisch zijn maar geen certificering kennen. Je zou dit kunnen zien als een nadeel maar omdat mijn glas altijd halfvol is en niet halfleeg, zie ik er een groot en niet te onderschatten voordeel in:

Juist omdat je er geen examen voor hoeft te doen EN deze cursussen sterk gericht zijn op de dagelijkse praktijk, kun je met hetgeen je geleerd hebt meteen in jouw omgeving aan de slag gaan. Daarbij heb je dan ook geen studie- en/of examenstress!

Kortom alleen maar voordelen!


Door de bomen zie je het bos niet meer?

Tja, door het enorme aanbod Role-Based certificeringen zou je haast vergeten welke Microsoft cursussen zonder certificering er bestaan.

Omdat af te vangen is de welbekende Role-Based certificeringsposter van Vijfhart (al meer dan 1.800x gedownload!!!), aangepast.

Vanaf vandaag laat deze ook zien welke relevante, praktische en pragmatische Microsoft cursussen zonder certificering er bestaan.

Zodoende heb je alles bij elkaar op één plek opdat jij snel de juiste keuze kunt maken welke cursus(sen) je nog gaat volgen om jouw IT loopbaan een boost te geven!


Waar te vinden?

Je kunt deze poster hier downloaden, zonder dat je eerst allerlei gegevens hoeft achter te laten. Hiermee klopt dit ook voor jou!

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet en laat mij dat via LI weten. Tot ziens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten