maandag 30 augustus 2021

Het Vijfhart ‘Stratenboek’ Voor Microsoft Role-Based Trainingen

De keuze is reuze…

Het nieuwe trainings- en certificerings aanbod van Microsoft dat onder de noemer Role-Based valt is inmiddels overweldigend te noemen. ‘De keuze is reuze’ is dan ook een goede aanname. Alleen wanneer er zoveel te kiezen valt is er al snel sprake van ‘keuze stress’.

Oftewel, hoe maak je nu de juiste keuze? Welke Role-Based training ga je doen? Welke Role-Based certificering komt er op jouw radar te staan? Of kies je voor een Role-Based training met een meer praktische en pragmatische inslag welke geen examen heeft?

Kortom, je ziet soms door de bomen het bos niet meer! Wat nu?


Microsoft Role-Based Trainings- En Certificerings ‘Stratenboek’

Voordat real time navigatie gemeengoed werd, reden heel veel mensen rond met een dik boek in de auto. Het was het Stratenboek van een bekende olieproducent. In NL werd er veel gebruik van gemaakt en werden in steden en dorpen snel de juiste adressen en nog belangrijker, de juiste route er naar toe gevonden.

Hoe mooi zou het zijn wanneer je een dergelijk boek tot je beschikking zou hebben om jou te ondersteunen in jouw ‘route’ naar de juiste Microsoft Role-Based training en/of certificering? Deze route verschilt per persoon/bedrijf/situatie. De verkeerde keuze is dan ook snel gemaakt, dit met alle vervelende gevolgen van dien.

Om te voorkomen dat je onnodig tijd, geld, resources en wat nog meer besteedt aan de verkeerde keuze, heb ik een totale rewrite geschreven van het e-book voor Microsoft Role-Based trainingen & certificeringen. Dit is inmiddels de derde editie en is ingrijpend veranderd en inzichtelijker geworden.


De slager keurt zijn eigen vlees?

Tja, dat zou je haast wel zeggen. Ware het niet dat de derde editie tot stand is gekomen op basis van zeer goede feedback van de lezers van de vorige twee edities.

Dit toont aan dat het boek niet alleen voorziet in een behoefte maar ook dat er bepaalde zaken beter konden en zelfs moesten. En dat is niet tegen dovemans oren gezegd!


Wat is er dan zo anders in de derde editie?

Heel veel! Maar de twee grootste aanpassingen zijn deze:

  1. Er is geen ‘eindeloze’ opsomming meer van de Role-Based trainingen ZONDER dat het duidelijk is bij welke rol een dergelijke training/certificering past en op welk deelgebied (VB: Azure Generiek, Azure Data Platform, Azure AI, Microsoft 365, Security etc.) het van toepassing is.

    Kortom, het wordt inzichtelijk gemaakt voor wie in welke rol welke training/certificering het meest relevant is. Deze informatie is voor de IT Pro of degene die de opleidingskeuze doet/ondersteunt/betaald, van cruciaal belang.

  2. En twijfel je nog steeds? Dan is er in deze nieuwe editie ook de Job Matrix te vinden. Een helder overzicht op basis van de (huidige/toekomstige) rol van de persoon in kwestie, de Microsoft cloud waarmee hij/zij in aanraking gaat komen/komt en de bijbehorende trainingscodes.

    Zodoende weet je zeker of de training daadwerkelijk aansluit bij de doelstellingen.

Voor niks gaat de zon op?

Bij Vijfhart geloven wij in kwaliteit en staan wij er ook voor. En dat begint dan ook met het kiezen van de juiste training.

Er hangt dan ook GEEN prijskaartje aan dit boek! Je kunt het zo downloaden nadat jij jouw naam en e-mailadres hebt achtergelaten.

Binnen een minuut ontvang jij op het door jou opgegeven e-mailadres de download link naar het e-book en kun jij beginnen met lezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten