maandag 15 november 2021

MD-100: Refresh Content & Een Andere Naam

Wat is er aan de hand?

De training MD-100 (Windows 10) krijgt binnenkort een refresh. Zo wordt de content aangepast en krijgt deze training een andere naam. Op zich logisch want zoals bekend is Windows 11 inmiddels in productie genomen (General Available).

Met als gevolg dat bedrijven nu ook Windows 11 uit kunnen gaan rollen, naast Windows 10. Hiervoor is de achterkant (Intune / Endpoint Manager) aangepast waardoor bedrijven zowel Windows 10 als Windows 11 platformen kunnen aansturen.

Om dit alles terug te laten komen in de relevante Role-Based training wordt deze per 3 december 2021 (Amerikaanse tijd!) aangepast, zowel qua content als naam. De naam wordt dan MD-100 (Windows Client).


Advies

Ga jij NA 3 december 2021 het MD-100 examen doen?

Zorg er dan voor dat je goed op de hoogte bent m.b.t. Windows 11 en de toepassing ervan in een zakelijke M365 omgeving. En dat je goed de verschillen tussen Windows 10 en 11 weet te duiden. Er gaan zeker vragen over gesteld worden op het examen!

Ook goed om te weten: Jouw MOC (e-book, aangeboden via Skillpipe) voor de MD-100 wordt omstreeks diezelfde datum, ook bijgewerkt met nieuwe informatie. Maak daar goed gebruik van.

En zoals altijd: Alleen het MOC volstaat niet. Zorg dat je goed op de hoogte bent van wat er speelt.

Succes met jouw examen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten