maandag 8 november 2021

Minder Is Niet Altijd Beter–DP-080 (Querying Data with Microsoft Transact-SQL)

Inleiding

We horen het allemaal wel eens voorbij komen: ‘Doe meer met minder’. En: ‘Minder is beter!’. Zoals met alle uitspraken gaat ook deze wel eens mank. Zo ook nu met de nieuwe Microsoft Role-Based training, de DP-080 (Querying Data with Microsoft Transact-SQL).


Wat is er aan de hand?

Deze Role-based training is de opvolger van de oudere training M20761 met dezelfde naam. Alleen duurde deze oude training vijf dagen. En de opvolger, de DP-080, twee dagen. Kortom, de nieuwe training is drie dagen korter. Dat is best wel veel. Teveel zoals nu blijkt.

En zoals de titel van deze posting al doet vermoeden, is dit geen verbetering. De cursisten die de tweedaagse DP-080 gevolgd hebben, gaven aan dat ze echt belangrijke informatie missen. Dat de twee dagen daarmee te weinig zijn om echt een goede training te kunnen zijn.


Een beetje eigenwijs zijn we wel…

Op basis van de waardevolle feedback van onze cursisten (waarvoor dank!) EN het feit dat we een beetje eigenwijs zijn, hebben wij aan de oorspronkelijke tweedaagse DP-080 training van Microsoft, een DERDE dag toegevoegd.

Deze maakt het verschil! In die derde dag leer jij praktische en pragmatische toepassingen van T-SQL, zodat jij na deze training voldoende voorzien bent om meteen goed en verantwoord in jouw eigen omgeving aan de slag te gaan. Deze derde dag wordt mogelijk gemaakt door onze eigen zeer ervaren docenten.


DP-080+ training

Dus wanneer jij naar onze website gaat, zul je zien dat bij ons de DP-080 DRIE dagen duurt i.p.v. de gebruikelijke twee.

Nog steeds is dat minder dan de oorspronkelijke training MAAR is deze inkorting (van oorspronkelijk vijf naar drie dagen) wel goed te doen en krijg je een volwaardige T-SQL training.

Aan jou de keuze! Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten