donderdag 8 november 2018

Examens MS-100 & MS-101 In Beta!

Update 05-12-2018: Inmiddels is er meer bekend over de zogenaamde Workload certificeringen, nodig om Microsoft 365 Certified: Enterprise Administrator Expert te worden. Zie deze posting.


Microsoft 365 examens: MS-100 & MS-101
Sinds kort heeft Microsoft voor het nieuwe Role-based trainings- en certificeringsmodel, een tweetal nieuwe examens beschikbaar gesteld, vooralsnog in beta vorm:

Wanneer je beide examens behaald, dan ben je nog geen Microsoft 365 Certified: Enterprise Administrator Expert. Je dient nl. nog een zogenaamd Workload certificaat te behalen, waarover eind 2018 meer bekend wordt gemaakt.

Tevens is het inmiddels bekend dat er ook nog andere certificeringen in de pijplijn zitten en dan op Associate niveau, een stap(je) lager dan het ultieme Expert niveau. Een er van heeft als naam Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate.

Omdat Microsoft 365 veel verschillende diensten en technologieën bevat, is het logisch te veronderstellen dat er meerdere Associate certificaten voor Microsoft 365 beschikbaar zullen komen.
image

Kortingscodes
Voor een beperkte periode (op=op), is het mogelijk beide beta examens met 80% korting te doen. Ga voor deze codes naar deze webpagina en doe je voordeel er mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten