donderdag 17 januari 2019

Nieuw! Bèta Examens MS-300 & MS-301

Inleiding
Gisterenavond laat heeft Microsoft een tweetal nieuwe examens in bèta uitgebracht, te weten:

Deze examens (en bijbehorende certificeringen) zijn gericht op de zogenaamde ‘Teamwork Administrators’. Dit zijn de IT Pro’s die zich met name bezig houden met ‘…het implementeren en beheren van Office 365- en Azure-workloads die zijn gericht op efficiënte en effectieve samenwerking…’
Image result for microsoft 365

Gerelateerde Role-Based certificeringen
Deze examens passen geheel in het nieuwe Role-Based certificeringsmodel van Microsoft, en wel als volgt:

  1. Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator Expert: Examens MS-100, MS-101 en dan bijvoorbeeld MS-300 of MS-301.

Trainingen?
Deze zijn nog niet beschikbaar maar komen op termijn uit. Ervaring leert echter dan de desbetreffende examens dan wel uit bèta fase moeten zijn.

Bèta = beperkte beschikbaarheid kortingscodes!
Telkens wanneer Microsoft nieuwe bèta examens uitbrengt, is er een beperkte hoeveelheid kortingscodes beschikbaar. Zo ook in dit geval!

Wanneer jij deze examens wilt doen, dan kun je hier de kortingscodes vinden en betaal je maar 80% van de reguliere prijs! Let op: op = op!

Bèta = wachten op uitslag
Ook handig om te weten: Zolang een examen in bèta is, wordt er niet direct aan het einde van het examen de score getoond. Deze wordt pas naderhand bekend gemaakt NADAT het desbetreffende examen in productie wordt genomen.

In normaal Nederlands: Wanneer je een bèta examen doet, kan het zijn dat je pas na een paar maanden de uitslag krijgt.

Gebruikte bronnen
Voor deze posting zijn deze bronnen gebruikt:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten