woensdag 13 februari 2019

Cursus: ‘PowerShell Special – As Real As It Gets –‘

Inleiding
Iedereen die met Microsoft producten/diensten werkt, hetzij on-premise, in de cloud of hybride, krijgt vroeg of laat met PowerShell te maken.

Zoals Microsoft zelf zegt, met PowerShell wordt ‘the last mile’ van het desbetreffende te managen dienst/product/service, echt afgedekt. Sterker nog, veel nieuwe functionaliteit (zoals in Windows Server 2019 bijvoorbeeld) is in de eerste instantie niet via de GUI te managen, maar alleen via PowerShell te ontsluiten.

Kortom, relevante PowerShell kennis en kunde is geen luxe maar een harde vereiste.

Hoe kan ik mijn PowerShell kennis verbeteren?
Een mogelijkheid hiertoe is een tweetal basistrainingen van Microsoft, de M10961 & M10962.

Alleen is de praktische toepasbaarheid van deze basistrainingen een uitdaging. Iedere omgeving is immers net weer even anders en kent weer andere regels. Kortom, ook na deze overigens prima trainingen moet de cursist er nog stevig aan trekken om de opgedane theorie om te zetten in de dagelijkse praktijk.

Hoe mooi zijn het zijn wanneer je een PowerShell training zou kunnen volgen welke direct praktisch toepasbaar is in jouw situatie?

Cursus ‘PowerShell Special – As Real As It Gets –’
Speciaal voor deze situatie heeft Vijfhart de samenwerking opgezocht met de twee Nederlandse PowerShell guru’s, Jeff Wouters (MVP!) en zijn collega Koen Halfwerk.

Beiden zijn werkzaam voor Methos en werken dagelijks als consultant in de praktijk met PowerShell. Zodoende kennen zij als geen ander PowerShell en weten zij er enorm veel van af. Praat een uur met hen, en je hebt een berg PowerShell tips voor een week!

Meer weten?
In onderstaande YouTube video wordt deze training door Jeff Wouters en Koen Halfwerk nader uitgelegd, doe je voordeel er mee:

Waar te boeken?
Kijk hier op de website van Vijfhart, selecteer een datum die jou het beste schikt en boek deze cursus! Tot ziens in Nieuwegein!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten