woensdag 6 februari 2019

Examens en Zelfvertrouwen…

‘Been there, seen that, done that’
Dat is wel het gevoel dat ik zelf heb m.b.t. Microsoft examens. In de afgelopen 10+ jaar heb ik er veel gedaan. De meesten zeer ruim behaald maar ook anderen meer dan jammerlijk gefaald. Ouch!

Hierdoor heb ik zelf nooit het ‘appeltje eitje’ gevoel wanneer ik een Microsoft examen doe. Het is altijd weer opnieuw spannend met daarbij het o zo bekende ‘onderbuik’ gevoel. En dat voelt niet fijn.

Inmiddels heb ik dat leren accepteren, maar leuk wordt het nooit. Aan de andere kant zorgt het er wel voor dat ik tijdens het examen over een bepaalde scherpte beschik die bijzonder is.

Tegelijkertijd blijft de eeuwige vraag hangen: ‘Wat nu wanneer ik zak, en dus de beruchte failed tekst krijg te zien krijg aan het einde van het examen? Al die avonden en weekenden die ik heb gestudeerd, geprobeerd, getest, uitgezocht en gelezen. Allemaal weg!

Certify with Confidence
Blijkbaar sta ik niet alleen met deze gevoelens en gedachtes want Microsoft heeft speciaal de Certify with Confidence actie in het leven geroepen, vooral gericht op de Role-Based examens. Let wel, deze actie heeft een bepaalde THT datum, waarover later meer.

Het betreft een zogenaamd ‘all-in’ pakket bestaande uit:
  1. Eén examen
  2. TWEE retakes
  3. En eventueel één Practice Test
De twee smaken
Bij deze actie kun je kiezen uit twee ‘smaken’, te weten:
  1. Certify with Confidence: Bevat één examen, twee retakes.
  2. Certify with Confidence with Practice Test: Bevat één examen, twee retakes en één Practice Test.

Advies
Ben jij een IT Pro die dagelijks met Microsoft Azure/365 werkt? Heb jij nog ‘oude’ certificeringen welke met pensioen gaan of al zijn?

Dan is deze actie DE gelegenheid voor jou om jouzelf te ‘upgraden’ naar de meest nieuwe ‘versie’! Maak er dan ook gebruik van, want de actie kent een einddatum.

THT data
Zoals eerder aangegeven begint deze actie op 31 januari 2019 en eindigt na 31 mei 2019.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten