vrijdag 10 maart 2023

Nieuws over de Microsoft MS-721 Cursus

Inleiding

Heb je al gehoord van de nieuwe Microsoft MS-721 (Collaboration Communications Systems Engineer) cursus? Dit is een zeer interessante cursus die je leert hoe je communicatieoplossingen kunt maken met Microsoft Teams als het middelpunt.

De cursus duurt vier dagen en je krijgt ook een certificaat als je slaagt voor het examen. De cursus en het examen zijn vanaf 30 juni 2023 beschikbaar.


Doelgroep

Deze cursus is perfect voor jou als je graag wilt weten hoe je communicatieoplossingen kunt plannen, ontwerpen, configureren, onderhouden en veel voorkomende problemen kunt oplossen. Je leert alles over Microsoft Teams en hoe je het tezamen met andere communicatieoplossingen kunt gebruiken.


Van MS-720 naar MS-721?

Misschien vraag je je af wat er gebeurt met de oude MS-720 cursus en het bijbehorende examen. Die verdwijnen per 30 juni 2023. Dus als je al bezig bent met de MS-720 examen, maak je geen zorgen. Je hebt nog genoeg tijd om het af te ronden en het certificaat te behalen.

Maar als je liever de nieuwste functies en mogelijkheden van Microsoft Collaboration Communications Systems Engineer wilt leren, dan kun je beter overstappen naar de MS-721 cursus (inclusief het bijbehorende examen).

Er is ook een bèta examen voor de MS-721 dat loopt van 21 maart 2023 tot (naar verwachting) 30 april 2023. Dit is een mooie kans om feedback te geven op de vragen en inhoud van het examen voordat het officieel wordt gelanceerd.


Cursusopbouw

De MS-721 cursus bestaat uit vier modules die elk verschillende aspecten van communicatieoplossingen behandelen:

  • Module 1: Plan en ontwerp een communicatiesysteem
  • Module 2: Configureer en beheer een communicatiesysteem
  • Module 3: Monitor en los problemen op met een communicatiesysteem
  • Module 4: Optimaliseer en beveilig een communicatiesysteem

Elke module bevat praktische oefeningen en scenario’s om jouw vaardigheden te testen en te verbeteren.


Tot slot

Ik hoop dat je deze blogpost leuk vond en dat je enthousiast bent over de nieuwe MS-721 cursus. Als je nog vragen hebt, laat ze dan gerust achter in de reacties hieronder. En vergeet niet om deze blogpost te delen met jouw vrienden en collega’s die ook geïnteresseerd zijn in het Microsoft Collaboration Communications Systems Engineer certificaat.

Bedankt voor het lezen en tot ziens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten