maandag 17 april 2023

Slaag voor je Microsoft Role-Based examen met deze onmisbare studiegidsen

Inleiding

Als je een Microsoft Role-Based examen wilt doen, dan wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden. Gelukkig is er een website die je daarbij kan helpen, zie als voorbeeld: https://learn.microsoft.com/nl-nl/certifications/resources/study-guides/az-104

Op deze website vind je een zogenaamde Study guide met daarin overzicht van de leerdoelen, vaardigheden en onderwerpen die getest worden op het examen AZ-104: Microsoft Azure Administrator.


Ja maar ik ga een ander examen doen!

Dat begrijp ik. De AZ-104 is maar een voorbeeld. Het is een van de vele gratis(!) beschikbare studiegidsen voor Microsoft’s Role-Based examens.

Op diezelfde website staat aan de linkerkant een index en daar zie je dat er voor meer dan 50(!) Microsoft Role-Based examens, dit soort studiegidsen bestaan. Zo kun je bijvoorbeeld ook studiegidsen vinden voor examens over AI Engineer, Data Scientist, Azure Developer, DevOps Engineer, Endpoint Administrator, M365 Administrator en nog veel meer.


Wat zijn de voordelen van deze website?

  • Je krijgt een duidelijk beeld van wat er van je verwacht wordt op het examen en welke kennis en vaardigheden je moet beheersen.
  • Je kunt gericht studeren door gebruik te maken van de aanbevolen leerbronnen die bij elk leerdoel horen. Deze bronnen kunnen bestaan uit online cursussen, documentatie, video’s, labs en meer.
  • Je hebt altijd toegang tot de laatste versie van het document, omdat het online staat. Zo weet je zeker dat je geen verouderde of onjuiste informatie gebruikt.

Conclusie

Een Microsoft Role-Based examen is een uitstekende manier om je technische kennis en vaardigheden te bewijzen en te verbeteren. Maar om te slagen voor zo’n examen, moet je wel goed voorbereid zijn.

Daarom raad ik iedereen die een Microsoft Role-Based examen gaat doen aan om deze website te bezoeken en gebruik te maken van de handige studiegidsen. Zo kun je doelgericht studeren en je optimaal voorbereiden op het examen. Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten