dinsdag 13 juni 2023

Maak een Sprong in AI: De Interactieve ChatGPT Masterclass

Inleiding

Stel je voor: je stapt 's ochtends je kantoor binnen (of je logt in op je thuiswerkplek), pakt een kop koffie en begint je dag met AI. Nee, we hebben het niet over een sciencefictionfilm - we hebben het over onze gloednieuwe, in-house ontwikkelde ChatGPT Masterclass! Ontworpen door mijzelf en Marko Draisma, deze masterclass is een interactieve en boeiende ervaring die je helpt om je vaardigheden in kunstmatige intelligentie te verbeteren.


Wat jij gaat doen & leren

In deze masterclass ontdek je de kracht van ChatGPT, een AI die je professionele vaardigheden kan verbeteren, je werkprocessen kan optimaliseren en je frisse inzichten kan geven in dagelijkse situaties. Maak je geen zorgen als je nieuw bent in AI, deze masterclass is ontworpen voor zowel beginners als degenen met enige ervaring. Het enige dat je nodig hebt, is een leergierige houding en de bereidheid om nieuwe concepten en toepassingen te verkennen.

Je krijgt hands-on ervaring door te werken aan een praktijkopdracht, waarbij je de opgedane kennis en vaardigheden direct toepast. En als kers op de taart, ontvang je een e-book met meer dan 180 actuele en bruikbare promptvoorbeelden en 12 verschillende scenario's. Hiermee maak je een vliegende start en kun je na de masterclass meteen verder gaan met het toepassen van ChatGPT in je dagelijkse werkzaamheden.


En nu?

Ons doel? Om je te inspireren en je vaardigheden te verbeteren in het strategisch en operationeel inzetten van ChatGPT. Dus, ben je klaar om je werkprestaties, innovatiekracht en perspectief op dagelijkse situaties naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in voor de ChatGPT Masterclass!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten