maandag 26 juni 2023

Van Verouderde E-Boeken naar Continue Leren: Dag Skillpipe Hallo MS Learn

Dag Skillpipe!

Het is officieel, de digitale boekenkast Skillpipe sluit zijn deuren. Deze bekende tool, die ons jarenlang heeft voorzien van Microsoft-trainingsmateriaal, zal vanaf 1 juli 2023 (komende zaterdag) niet meer beschikbaar zijn.

Skillpipe was een geliefd platform voor het beheren en lezen van Microsoft-cursusboeken. Maar zoals we weten, staat technologie nooit stil. In het tempo waarin cloudtechnologieën zich ontwikkelen, zijn statische bronnen zoals de e-boeken op Skillpipe snel verouderd en vaak niet langer relevant.

Deze sluiting betekent echter niet het einde van toegang tot actueel en relevant leermateriaal. Sterker nog, het wijst ons de weg naar een platform dat beter aangepast is aan de huidige snel veranderende technologische landschap: MS Learn.

Hallo MS Learn!

Al meer dan een half jaar is MS Learn de plek waar je up-to-date cursusmateriaal vindt over de nieuwste Microsoft-technologieën. Het platform is specifiek ontworpen om continu bijgewerkt te worden, waardoor de informatie altijd actueel en relevant blijft, ongeacht de snelle veranderingen in de wereld van de cloudtechnologie.

Dus hoewel Skillpipe na deze zaterdag niet meer beschikbaar zal zijn, hebben we al een krachtig alternatief in MS Learn. Het biedt ons toegang tot het meest actuele studiemateriaal en een breed scala aan bronnen om onze kennis en vaardigheden van Microsoft-technologieën te vergroten.

Het einde van Skillpipe betekent dus een nieuw begin met MS Learn. We kijken ernaar uit om te zien hoe dit platform de manier waarop we leren en ons ontwikkelen in de wereld van Microsoft-training zal veranderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten