woensdag 16 augustus 2023

Maak kennis met de gratis oefenexamens van Microsoft

Inleiding

Als je van plan bent om een Microsoft certificeringsexamen af te leggen, dan weet je hoe belangrijk het is om je goed voor te bereiden. Je wilt immers niet voor verrassingen komen te staan op de dag van het examen. Gelukkig heeft Microsoft een geweldig hulpmiddel voor jou: gratis oefenexamens op Microsoft Learn!


Wat zijn oefenexamens?

Oefenexamens zijn online toetsen die je een idee geven van de stijl, de formulering en de moeilijkheidsgraad van de vragen die je op het echte examen kunt verwachten. Door deze toetsen te maken, kun je je kennisniveau beoordelen, bepalen waar je nog extra voorbereiding nodig hebt, en je kennislacunes opvullen. Je krijgt ook een scoreverslag dat het antwoord, de uitleg en links naar aanvullende informatie voor elke vraag bevat.


Waarom zijn oefenexamens nuttig?

Oefenexamens kunnen je helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je slagingskans te verhogen. Ze zijn gemaakt door hetzelfde team dat onze certificeringsexamens ontwikkelt, dus ze zijn altijd actueel en relevant. Bovendien zijn ze gratis en kun je ze zo vaak maken als je wilt.


Voor welke examens zijn er oefenexamens beschikbaar?

Er zijn oefenexamens beschikbaar voor veel Role-Based, technische en fundamentele examens. Je kunt de volledige lijst vinden op de webpagina Practice Assessments for Microsoft Certifications. Er zullen binnenkort ook oefenexamens beschikbaar zijn in andere talen dan Engels.


Hoe kan ik toegang krijgen tot de oefenexamens?

Je kunt de oefenexamens vinden op Microsoft Learn. Je hoeft alleen maar in te loggen op je Microsoft Learn profiel of een account aan te maken voordat je een oefenexamen maakt. Ga naar de certificering- of examendetailpagina om het gratis oefenexamen te starten.


Waar wacht je nog op?

Als je serieus bent over het behalen van je Microsoft certificeringsexamen, dan mag je deze kans niet missen. Maak gebruik van de gratis oefenexamens op Microsoft Learn en zet de laatste stap naar het behalen van je doel. Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten