maandag 24 september 2018

Nieuwe Microsoft Azure Trainingen: AZ301 - Azure Solutions Architect Technologies

Nieuw!!!
Zoals eerder aangegeven is Microsoft druk bezig zijn Azure trainingen grondig te herzien. Vandaag is het dan eindelijk zover en wordt de eerste tip van deze sluier opgetild. Dat het uitgerekend vandaag gebeurd is geen toeval. Deze week staat immer 100% in het teken van Ignite 2018.

De vorige edities van dit event werden gekenmerkt door vele bekendmakingen. Dit jaar zal dat niet anders zijn. Wel is de verwachting dat er dit jaar ten aanzien van opleidingen en trainingen er het nodige zal gaan gebeuren, ook al resteren er nog maar 3 maanden.

De eerste stap is gezet. Deze posting licht de AZ301 – Azure Solutions Architect Design trainingen nader toe.
Image result for new

AZ301 – Azure Solutions Architect Design – De T-series
Dit behelst de klassikale versie van deze trainingen voor AZ301, nodig voor examen AZ-301 welke onderdeel is van de vereisten van de certificering voor Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert.

De T-series (T staat voor Trainer) is opgedeeld in vier delen. Elk deel is klassikaal en duurt ieder één dag , te weten:

  1. Course AZ-301T01-A: Designing for Identity and Security;

  2. Course AZ-301T02-A: Designing a Data Platform Solution;

  3. Course AZ-301T03-A: Designing for Deployment, Migration, and Integration;

  4. Course AZ-301T04-A: Designing an Infrastructure Strategy.

Het eerder genoemde examen AZ-301 zal alle onderwerpen die in deze deeltrainingen behandeld worden, toetsen op jouw kennis en kunde.

De A in de naamgeving van de training geeft de revisie aan. Verwachting is dan ook dat deze vrij snel met één increment zal toenemen, om zoveel als mogelijk op de actuele situatie van Azure aan te sluiten.

Nog even dit ter aanvulling:
De verwachting is dat deze trainingen ook nog in andere (lees: online) vormen beschikbaar gesteld zullen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten